Zigila

Farma Naamgeving

Farma naamgeving is een uniek specialisme.

Het proces van naamgeving in de Farma industrie is complex en de randvoorwaarden worden steeds strenger. Niet alleen het mondiale merkenrecht dient te worden meegenomen maar ook de nationale en Internationale naamgeving van farmaceutische producten en strenge regelgeving van EMEA, FDA en soortgelijke organisaties moeten worden geïntegreerd.

Zigila werkt op dit gebied nauw samen met het Zweedse Naamgevingsbureau Skriptor dat een een zeer sterke positie heeft op het gebied van Farma-naamgeving. Zij hebben een ruime ervaring met complexe opdrachten voor klanten als Roche, Schering AG, Boehringer Ingelheim, AstraZeneca, Novartis, Nycomed, Sanofi en vele andere bedrijven.

Met een grote pool internationale creatieven onder leiding van gespecialiseerde consultants worden zo de best mogelijke oplossingen gevonden die aan alle regelgeving en juridische voorwaarden voldoen.

Transparant, toegewijd en to-the-point.

  • Grunenthal For a new pain relief medicine of Grunenthal Zigila developed a long list of options of which a numb... Meer over deze case